Mar 24, 2009

In criza cu optimism - Episodul 2

In continuarea ideilor despre acest subiect scrise cu ceva timp in urma, revin cu un nou motiv pentru care ar trebui sa existe optimism legat de business chiar si in aceste momente de criza economica. (articolul mai vechi se gaseste aici:http://testosul.blogspot.com/2009/02/in-criza-cu-optimism.html)
Cu cateva zile in urma, cea mai mare companie de telecomunicatii din Europa, Deutsche Telecom, anunta intr-o conferinta ca are planuri mari in peninsula Balcanica fara a da insa prea multe detalii despre aceste planuri de extindere. Cu totii stim ca anul trecut, DT a achizitionat un pachet considerabil de actiuni din grupul elen OTE, care detine in Romania Romtelecom si Cosmote. Planurile in ansamblu in ce priveste afacerile din Romania se axeaza foarte mult pe consolidarea pe piata a celor doua companii, prin implemetarea de noi strategii....ce strategii vor fi implementate, inca nu se stie cu exactitate, insa probabil ca la momentul oportun, vom afla...
...iata ca desi criza economica este in plina desfasurare, cine are posibilitati deja intra agresiv prin noi achizitii sau consolidari ale activelor existente, inclusiv in Romania.
Acesta este cu siguranta un motiv sa ramanem optimisti.
T

No comments:

Post a Comment