Feb 2, 2009

Crisis Procurement - Episodul 4 - Achizitiile publice

Un subiect deloc neimportant in aceasta perioada de criza este cel legat de Achizitiile publice.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce saving-uri am avea la Bugetul de Stat daca acum, ca tot s-a votat Bugetul pe 2009, expertii in Achizitii publice ar incepe renegocierea contractelor existente(macar a celor legate de infrastructura rutiera) cu argumentul deloc nefondat ca preturile materiilor prime si materialelor sunt in cadere libera. Si credeti-ma ca ar reusi cu brio pentru ca multe dintre proiecte sunt inca la stadiul de design sau design revision.
Perioada in care ne aflam este un moment propice pentru lansarea de noi licitatii publice pe diversele domenii de interes...so, Let's Save The National Budget!
...abia astept sa vad in ziarele de specialitate multe anunturi de invitatii la licitatii publice in primul rand pe domenii de interes national...hopefully...

2 comments:

  1. Relaxeaza-te. Jocurile sunt deja facute. Saving si public (sau stat, cum vrei sa-i spui) sunt antonime. Asa ceva nu s-a mai vazut. Nicaieri in lume, T.

    ReplyDelete
  2. Daca este ceva ce nu suport este ipocrizia....ne batem joc de bani, ne facem jocurile si apoi iesim pe post si plingem ca nu avem de unde, ca e gaura la Buget.

    ReplyDelete